Tutun la galeata

Pe Tutun-Viricel-Vrac.com va punem la dispoziție cea mai mare varietate de tutun la galeata din Romania. La noi găsiți cel mai bun tutun la cel mai bun preț. Daca doriți sa cumpărați tutun la galetusa trebuie sa faceți o comanda telefonica si in maxim 24 de ore va vom livra comanda. Daca realizați comanda înainte de orele 12:00 AM, va vom livra comanda in aceiasi zi.

 

Ce mărci de tutun aveți disponibile?

Avem aproape in permanenta pe stoc toate mărcile de tutun cunoscute de pe piața. Puteți sa alegeți din lista de mai jos pentru a plasa comanda dumneavoastră

 

Kent  | PremiumWinstonPall MallPall Mall NegruDafidoffSobranieDunhill 

Clic pentru comanda telefonica

 

Cum comand tutun la galeata online?

Comanda se face foarte simplu. Trebuie doar sa sunați la numărul de telefon 0727 721 205 si sa vorbiți cu un agent de vânzări. Acesta va va prelua datele de contact si adresa de livrare si va realiza expedierea tutunului dorit.

 

 

tutun la galeata
Tutun la galeata Premium 1kg

Preț tutun la galetusa 1kg

Prețul tutunului la galeata este următorul afișat in tabelul de mai jos

Tutun tocat toate marcile 1kg120 lei găleata de 1kg
Tutun Firicel toate marcile 0,3  1kg140 lei găleata de 1kg
Tutun Firicel toate marcile 0,1  1kg150 lei găleata de 1kg

 

Livrarea pentru o galeata de tutun este de 20 de lei. Livrarea se face prin intermediul poștei in siguranță. Plata comenzii se face prin ramburs, după primirea coletului.

Livrarea pentru comenzile care conțin 3 sau mai multe galeți de tutun este gratuita.

Care este avantajul tutunului la galetusa fata de tutunul normal?

Tutunul la galeata, denumit si tutun firicel si tocat sau tutun vrac, este mai bun, din punctul nostru de vedere, din mai multe motive.

  1. Este cu mult mai ieftin fata de tutunul tradițional la pachete de țigarete, ajutând-du-va sa economisiți foarte mulți bani.
  2. Tutunul la galeata nu conține aditivi si alte chimicale. Este un tutun pur si natural, atent selectat si ambalat in cele mai bune condiții. Dea semeni nu conține praf sau alte impurități prin urmare este un tutun de foarte mare calitate.
  3. Oferă o experiență mult mai plăcută si distractiva prin rularea propriilor țigarete.
  4. Reduce fumatul cu pana la 50%. Conform spuselor clienților noştri, consumul de tutun se reduce cu pana la 50% fata de țigaretele tradiționale.

 

Tutun la galeata kent
Tutun la galeata kent firicel

Unde ne găsești?

Poți sa ne contactezi la numărul de telefon 0727 721 205

Ne găsești si pe pagina de facebook Firicel si Tocat

Poți sa ne conectezi si pe WhatsApp

Din toate metodele de contact menționate mai sus, este de preferat sa o folosești pe cea telefonica. In orice caz, va iți răspunde cat mai repede posibil pentru a te ajuta.